Høylytt snorking og søvnapné - Tannlege i Sandvika

Bestill din neste time hos oss

Menu
Hvor fant du oss
Velg..
Menu
Ønsket ukedag:
Alle dager passer
Ønsket tid:
Når som helst
Menu
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Få nyheter på Facebook

Vi holder deg oppdatert om aktuelle temaer innen tannhelse, nyheter fra bransjen og vi vil i perioder ha spennende tilbud som bare annonseres på våre Facebooksider.

Snorking og søvnapné

Er du eller din partner plaget med snorking?

Høylytt snorking forårsakes ofte av søvnapne. Snorkingen kommer av at man flere ganger i løpet av natten har korte pustestopp. Det er når kroppen begynner å puste igjen og man «gisper» etter luft som forårsaker høylytt og ubehagelig snorking. Store mandler eller slapp muskulatur kan være årsaken og selve problemet til snorkingen. Snorking som følge av lidelsen søvnapné kan derfor være farlig om man slutter å puste for lenge.

Hvordan behandle søvnapné?

Formålet med å behandle snorking er å gi pasienten bedre nattesøvn og hindre hyppige oppvåkninger, samt å unngå pustestopp. Hos tannlegen kan du få en snorkeskinne som skyver underkjeven forsiktig frem – dette forhindrer at luftveiene lukker seg og i mange tilfeller er dette nok for å hjelpe pasienten.

Løkketangen tannlegesenter tilbyr snorkeskinnen SomnoMed, som blir produsert individuelt etter pasientens mål. Slik oppnår du best mulig resultat og du som pasient vil føle deg mer opplagt på dagtid. 
 

 
loader