Tannlegeskrekk - Tannlege i Sandvika

Bestill din neste time hos oss

Menu
Hvor fant du oss
Velg..
Menu
Ønsket ukedag:
Alle dager passer
Ønsket tid:
Når som helst
Menu
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Få nyheter på Facebook

Vi holder deg oppdatert om aktuelle temaer innen tannhelse, nyheter fra bransjen og vi vil i perioder ha spennende tilbud som bare annonseres på våre Facebooksider.

Bestill din neste time hos oss

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Tannlegeskrekk

Tannlege i Sandvika / Bærum

Er du en av de mange i vårt langstrakte land som synes det er vanskelig å gå til tannlege? Mange av våre pasienter opplever dette som en utfordring. Lurer du på hvordan bli kvitt tannlegeskrekk?  Vi kan hjelpe deg med regelmessige konsultasjoner og opparbeidelse av tillit.

I en overgangsperiode er det flere kan trenge mer for å gjennomføre tannbehandling. Vi tilbyr beroligende i tablettform, men også intravenøs sedasjon og full narkose under overvåkning av anestesilege og anestesisykepleier.

tannlegeskrekk odontofobi

Dette hjelper mot Tannlegeskrekk

Vi har lang erfaring med å behandle nettopp de som virkelig frykter tannlegebesøket, og som kanskje ikke har vært hos tannlege på svært lang tid.

Det første skrittet må du ta ved å ta kontakt med oss på telefon eller mail. Vi setter da opp tid til en konsultasjon hvor vi sammen kan diskutere oss frem til hvilken behandlingsmetode som passer nettopp deg best. Zorica er en av våre tannleger som er svært rutinert på dette området.

Trygghet

Under denne konsultasjonen tar vi også røntgenbilder hvis du synes det er greit. Av og til tar vi også kliniske foto. Vi vil dessuten kikke i munnen din med et speil for å danne oss et bilde av den behandlingen du trenger. Ønsker du det får du med deg et kostnadsoverslag.

Du er hele tiden med på å bestemme hva som skal skje med deg, og vi vil informere så godt vi kan og som du vil, underveis.

Tannlegeskrekk fører ofte med seg sosiale problemer, lav selvtilitt og en følelse av å være alene med problemet. Ikke la tannlegeskrekken ta over livet ditt. 

Vi er her for å hjelpe deg å komme ut av denne onde sirkelen. Det er dog viktig at du er motivert for å få hjelp. Kontakt oss allerede i dag så slipper du å ha dårlig samvittighet for å utsette tannbehandlingen. 

Husk at vi som tannleger har sett det meste. Det ingen grunn til å være flau overfor oss.

Ønsker du å snakke med oss om tannlegeskrekk? Ring oss gjerne eller benytt kontaktskjemaet vårt så vil vi ta raskt kontakt med deg.
Tannlegeskrekk
  • Dere er utrolig dyktige! Kan trygt anbefale dere videre. Ønsker dere en kjempefin høst .

  • Herlig gjeng - Flinke og tålmodige!

  • Verdens beste plass for folk med tannlegeskrekk. Var der for ti år siden, og har ikke blitt behandlet bedre. Flinke folk.

  • Jeg har vært hos mange tannleger i løpet av mitt liv, men ingen som har behandlet meg bedre enn team Wangestad. Man blir tatt godt vare på og alle er blide og hyggelige. Kan anbefales.

loader