Implantat - Spesialister på implantatbehandling

Bestill din neste time hos oss

Menu
Hvor fant du oss
Velg..
Menu
Ønsket ukedag:
Alle dager passer
Ønsket tid:
Når som helst
Menu
*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Få nyheter på Facebook

Vi holder deg oppdatert om aktuelle temaer innen tannhelse, nyheter fra bransjen og vi vil i perioder ha spennende tilbud som bare annonseres på våre Facebooksider.

Våre priser

  Behandling
  Priser fra
  Behandling
  Priser fra
 • Omfattende implantatutredning
  2500 - 3500,-
 • 1 implantat med krone
  13.000 (m. refusjon) ca. 25.000 (u. refusjon)
 • Implantatbro hel kjeve m/implantater
  60.000 - 150.000,-
 • Midlertidig implantatbro
  6000,-

Bestill din neste time hos oss

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Implantat

Tannimplantater

tannimplantat-behandling-sandvikaHvis du har mistet en eller flere tenner, eller er en av hundrede tusen som bærer en løs protese, kan implantater være løsningen på mange problemer i hverdagen.

Mange års forskning og utvikling har gjort at tapte tannrøtter kan erstattes med et såkalt implantat. De nye tennene blir med denne løsningen festet i kjevebenet og fungerer som naturlige tenner.

På vår klinikk, har vi 24 års erfaring med implantater og våre tannleger har satt inn over 20.000 implantat.
  

Hva er et implantat?

Et implantat er en metallisk skrue av titan, som plasseres ned i kjevebenet av kirurgiske spesialister. Implantat kan settes inn i både over- og underkjeve. Benet vil etter hvert vokse sammen med implantatet. Det vil fungere som en kunstig rot for en porselenskrone, som settes på toppen av implantatet.


Hvem kan ikke få implantat?
Noen kroniske sykdommer kan forårsake at implantater ikke kan settes inn. En annen viktig faktor er tykkelse på kjeveben og at det er nok hold til å tåle et tannimplantat. Dette vil fremkomme etter at et panorama røntgenbilde eller 3D/ CBCP blir tatt.
  
Det er ingen direkte tilknytning mellom alder og hvem som ikke kan få implantat. Tannlegen vurderer dette i hvert enkelt tilfelle og kommer med sin profesjonelle vurdering av din tilstand.

Fordeler med implantat fremfor en bro?

En bro kan erstatte en manglende tann. Denne prosedyren gjør at man må bearbeide tennene ved siden av den manglende tannen, uansett om de er friske eller ikke. Tennene må bearbeides for å gi feste til broen.

Bruk av tannimplantat gjør at man som regel slipper å røre friske tenner i det hele tatt.
Et implantat er en varig løsning, som sitter stabilt fast i kjevebenet. Det er ingen løse deler eller justeringer som må til etter at implantatet er satt inn.

En annen stor fordel med implantat er at de kan forhindre fremtidig svinn av kjevebenet. Her er hvorfor: Et ben kan sammenlignes med en muskel. Hvis man ikke belaster det, vil det minske og bli mindre.
  
Dette betyr at hvis kjevebenet ikke blir påvirket av presset av en tann, vil det gradvis bli mindre. Et implantat fungerer som en ekte tannrot og kan forhindre dette fra å oppstå.
  

Hvor mange implantater trenger jeg?

Implantater kan være en del av en løsning i alt fra å erstatte en enkelt tann til å erstatte alle tenner i hele munnen.


Trygg behandling

Den svenske implantatmetoden BRÅNEMARK SYSTEMET har allerede hjulpet mer enn 450.000 mennesker over hele verden. Fordi metoden kan gi tilbake både tyggefunksjonen og følesen av å ha fått igjen de naturlige tennene, er det ikke så merkelig at etterspørselen etter tannimplantater øker år etter år.

Løkketangen tannlegesenter tilbyr vi deg en uforpliktende konsultasjon for å finne ut om implantater kan være et alternativ for deg. Vi er først ute i Norge med Nobel Guide, "tenner på en time".   Pr 01.10.2006 har vi utført 50 hele kjever med Nobel Guide "Tenner på en time" konseptet. Det viser seg å være en fantastisk behandling med forutsigbar resultat.

Mer om Nobel Biocare "tenner på en time" her.


Fordelen med implantat:

 • Du kan snakke, le og smile uten å bekymre deg. De nye tennene sitter fast og føles som dine egne
 • Du kan spise hva du vil uten problemer.
 • Du får tilbake ditt naturlige smil.
 • Det er en trygg og sikker behandling.
 • Ønsker å sove under tannbehandlingen
Les mer om implantater her
Implantat
 • Jeg har vært hos mange tannleger i løpet av mitt liv, men ingen som har behandlet meg bedre enn team Wangestad. Man blir tatt godt vare på og alle er blide og hyggelige. Kan anbefales

 • Beste tannlegesenter i verden. Dyktige og veldig hyggelige, anbefales til alle!

 • Gå til Løkketangen tannlegesenter. Der er du trygg på profesjonell behandling.

 • Har bare positive ting å si om dere, takk for at dere har tatt meg på alvor og gjort en strålende jobb. Anbefales på det varmeste.

loader