Tannlegeskrekk

Er du en av de mange i vårt langstrakte land som synes det er vanskelig å gå til tannlege? Mange av dere kan vi hjelpe med kun regelmessige konsultasjoner og opparbeidelse av tillit. Dessverre er det noen som i en overgangsperiode kan trenge mer for å gjennomføre tannbehandling. Vi tilbyr beroligende i tablettform, men også intravenøs sedasjon og full narkose under overvåkning av anestesilege og anestesisykepleier.

Vi har lang erfaring med å behandle nettopp de som virkelig frykter tannlegebesøket, og som kanskje ikke har vært hos tannlege på svært lang tid.

Det første skrittet må du ta ved å ta kontakt med oss på telefon eller mail. Vi setter da opp tid til en konsultasjon hvor vi sammen kan diskutere oss frem til hvilken behandlingsmetode som passer nettopp deg best. Under denne konsultasjonen tar vi også røntgenbilder hvis du synes det er greit. Av og til tar vi også kliniske foto. Vi vil dessuten kikke i munnen din med et speil for å danne oss et bilde av den behandlingen du trenger. Ønsker du det får du med deg et kostnadsoverslag. Du er hele tiden med på å bestemme hva som skal skje med deg, og vi vil informere så godt vi kan og som du vil, underveis.

Tannlegeskrekk fører ofte med seg sosiale problemer, lav selvtillitt og en følelse av å være alene med problemet. Ikke la tannlegeskrekken ta over livet ditt. Kontakt oss allerede i dag så slipper du å ha dårlig samvittighet for å utsette tannbehandlingen. Vi er her for å hjelpe deg å komme ut av denne onde sirkelen. Det er dog viktig at du er motivert for å få hjelp. Husk at vi som tannleger har sett det meste. Det ingen grunn til å være flau overfor oss.

Velkommen skal du være!

Les mer +
Send forespørsel
 
  • Dere er utrolig dyktige! Kan trygt anbefale dere videre. Ønsker dere en kjempefin høst (Linda Syversen)
  • Herlig gjeng - Flinke og tålmodige! (Espen R.)
  • Verdens beste plass for folk med tannlegeskrekk. Var der for ti år siden, og har ikke blitt behandlet bedre. Flinke folk (Lilly A.)
  • Jeg har vært hos mange tannleger i løpet av mitt liv, men ingen som har behandlet meg bedre enn team Wangestad. Man blir tatt godt vare på og alle er blide og hyggelige. Kan anbefales (Mette P.)
 
 
Skriv ut